Virallisiin papereihin kirjattiin Kauko aviorikkojaksi ja parille myönnettäisiin ero vuoden asumiseron jälkeen. Kauko muutti naisystävänsä luokse, hänen nimensä on kadonnut historian hämärään. Kaarina kutsui naista nimellä "Pimu", koska hän oli Kaarinaa reilusti nuorempi.

Kaarinan ja Kaukon erotessa, Kauko sai päähänsä ottaa puolet lapsiata itselleen. Luultavasti elatusapuja välttääkseen. Kaisa oli liikaa "äitinsä perään" ja Tarja liian pieni, hän ottaisi Katrin ja Taunon. Kaarina oli kauhuissaan. Sanoi:"Puhutaan siitä myöhemmin." Pelkäsi saavansa selkäänsä ja ajatteli Kaukon tulevan toisiin aatoksiin.

No, kun "myöhemmin" saapui Katri ja Tauno pakkasivat vaatteensa. Katri puki nukkensa parhaisiinsa, pisti ne riviin istumaan ja sanoi:"Nämä on Tarjan." Ei uskaltanut ottaa mukaan, Kauko olisi kuitenkin roskiin heittänyt turhina.

Kaukon uusi nuorikko ei lapsista välittänyt ja Kauko sai valita, hän tai lapset. Ratkaisu oli kaikkien onneksi helppo, Katri ja Tauno muuttivat pikapikaa takaisin Kaarinan luo.

Kauko ja Pimu menivät naimisiin heti eron tultua selväksi ja kasvain Pimu tuli raskaaksi. Mutta Pimu oli jo huomannut, ettei Kaukossa ollut kaikki kohdallaan ja otti eron ja teetti abortin saman jo vuoden aikana.