Punaiseen kerrostaloon. Kolmehuonetta, keittiö, vessa, vaatehuone ja parveke. Kellarissa verkkokomero, viileäkomero, yhteissauna ja yhteispesula. Talossa oli hissi. Tytöt saivat yhteisen huoneen, Tauno oman ja Kaarina nukkui olohuoneessa kirjahyllyn takana.

Tarja ei vieläkään päässyt oman alueen kouluun, vaan kieli valintojen takia kuuden kilometrin päähän. Opettaja ei sitä ymmärtänyt. Valitti vain kuinka pitäisi olisi olla jossain lähemmässä koulussa ja takertui Tarjan änkytykseen ja sai sen pahenemaan niin, ettei Tarja hänen kuullensa avannut enää suutaan. Oli kolme vuotta hiljaa. Aloitti puheterapian opettajan vaatimuksesta ja joutui käymään siellä kesken koulupäivän ja opettaja sai uuden aiheen valittaa.  Terapiasta ei tavallaan ollut apua. Lopulta terapeutti sanoi änkytyksen johtuvan vasenkätisyydestä, Tarja lopetti käynnit, opetteli kirjoittamaan oikealla ja harjoitteli vieraille ihmisille puhumista kaupoissa ja kioskeissa. Opettajalleen hän ei edelleenkään puhunut ja sai tämän jopa käymään käsiksi itseensä. Se ilo siitä oli, että koulusta sai bussikortin ja koko kaupunki avautui. Ei sellaista linjaa jota ei olisi kokeiltu.

 Tauno kävi vuoden keskustassa koulua, sai ehdot, jäi luokalle ja potkittiin ulos. Eli hänkin tuli itäiseen kouluun, muttei samaan. Hän nosti numeronsa nelosesta kymppiin jouluun mennessä ja lintsasi koko kevään. Siirtyi yksityisoppilaaksi ja sai päästötodistuksen kun Kaarina kävi pitkät keskustelut opettajan kanssa ja pyysi/aneli sitä.

Katri opiskeli ravintola-alaa, valmistui, meni töihin ja ryhtyi asuntosäästäjäksi.